«ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ»: Σε εξέλιξη η διαδικασία αποζημίωσης

Συνεχίζεται η διαδικασία αποζημίωσης των απαιτήσεων που έχουν ασφαλισμένοι έναντι των ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ Πρόνοια ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE. Το συνολικό ποσό που αποδεσμεύτηκε από τον ασφαλιστικό εκκαθαριστή για τις προσωρινές διανομές ποσών στους δικαιούχους απαιτήσεων που έχουν ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής και στους δικαιούχους που εντάσσονται σε αυτήν με τελεσίδικη δικαστική απόφαση ήταν περίπου 10 εκατ. ευρώ και για τις δύο εταιρείες, ενώ η διαδικασία πίστωσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων έχει ολοκληρωθεί. Α

πό τις 17 Οκτωβρίου 2016, ημερομηνία έναρξης της παραλαβής πιστοποίησης των υπεύθυνων δηλώσεων για τη συμμετοχή στη διαδικασία, μέχρι τα τέλη του 2016, ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής ολοκλήρωσε τη διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 3.344 συμβόλαια, εκ των οποίων 1.488 αφορούν την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και 1.856 την COMMERCIAL VALUE. Για τον Ιανουάριο του 2017 ολοκληρώθηκε στις 24 του ίδιου μήνα η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 3.445 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 1.726 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και 1.719 για την COMMERCIAL VALUE.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!