Ανοιχτά καταστήματα και Σούπερ Μάρκετ σήμερα – Δείτε το ωράριο

Ανοίγουν Πρακτορεία ΟΠΑΠ & λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, καθώς και τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ) με το ωράριο λειτουργίας να ξεκινά στις 11:00 και να λήγει στις 18:00.

Τα καταστήματα ανοίγουν εξαιτίας των ενδιάμεσεων εκπτώσεων που θα λήξουν στις 15 Μάη.

Αξίζει να αναφερθεί πως από χθες, Σάββατο, μειώθηκε το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ., σε 50 τ.μ. ανά άτομο, στα πλαίσια των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σε σχέση με τον τρόπο μετάβασης στα κατάστήματα θυμίζουμε τα εξής:

— Καταστήματα: Όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να αποστείλουν SMS στο 13032, με το οποίο εξσφαλίζουν 3 ώρες, συνολιά, για τα ψώνια τους, με τις ισχύουσες μεθόδους (click away – click in shop).

— Κομμωτήρια: Η μετακίνηση για το το κομμωτήριο, με το οποίο θα πρέπει να έχετε κλείσει ραντεβού, γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 6. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείται η αντίστοιχη γραπτή βεβαίωση (τύπου Β). Σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να ζητηθεί το αποδεικτικό του ραντεβού σας.

— Σούπερ μάρκετ: Για τη μετάβαση σας στο σούπερ μάρκετ, αντίστοιχα, θα πρέπει να αποστείλετε SMS στο 13033 με κωδικό 2. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείται η αντίστοιχη γραπτή βεβαίωση (τύπου Β).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]