ανατροπή-μαζί-σκλαβενίτης-αβ-βασιλ-828517
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 06.10.2020 | 23:52

Ανατροπή: «Μαζί» Σκλαβενίτης -ΑΒ Βασιλόπουλος -Δείτε τι ετοιμάζεται

Στην παραλιακή οδό Τενέδου της Καβάλας είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί το προσεχές διάστημα μια «μάχη».

Μια «μάχη» μεγάλων εταιριών σούπερ μάρκετ. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του proininews οι οποίες συνδέουν το ενδεχόμενο ίδρυσης και λειτουργίας μεγάλου καταστήματος της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος με την επέκταση του υφιστάμενου καταστήματος της εταιρίας Σκλαβενίτης.

Δίπλα στο εν λόγο ακίνητο υπάρχει ημιτελές κτίσμα (είναι στα τούβλα) κι αμέσως μετά το υφιστάμενο σούπερ μάρκετ της εταιρίας Σκλαβενίτης. Λέγεται λοιπόν ότι η εταιρία Σκλαβενίτης θέλει να επεκτείνει το κατάστημα της νοικιάζοντας το διπλανό ακίνητο. Κι αυτές οι συζητήσεις είναι «προχωρημένες» και σε καλό επίπεδο.

Αν και οι δύο συμφωνίες ολοκληρωθούν τότε το μεγάλο σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη θα είναι δίπλα με το κατάστημα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος. Τέτοια συνύπαρξη μπορεί να συνηθίζεται σε μεγαλύτερες της Καβάλας πόλεις (το ένα σούπερ μάρκετ δίπλα στο άλλο) αλλά για την Καβάλα θα συμβεί πρώτη φορά.

Θυμίζουμε ότι σε μικρή απόσταση βρίσκεται το Grant Μασούτης ενώ ακόμη πιο δυτικά (στην Καλαμίτσα) η εταιρία Μασούτης έχει ένα ακόμη κατάστημα της.