Αναπτυξιακή Χαλκιδικής ΑΕ: Ημερίδα για την ενίσχυση απασχόλησης μεταναστών

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Ενίσχυση της απασχόλησης των μεταναστών στη Χαλκιδική», διοργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Χαλκιδικής».

Συγκεκριμένα πρόκειται για εκδήλωση που υλοποιείται  στο πλαίσιο της Δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται  από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Να σημειωθεί ότι η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ορμύλιας ( πρώην Δημαρχείο ), στην Δ.Κ. Ορμυλίας του   Δήμου Πολυγύρου  Χαλκιδικής σήμερα τηνΠαρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο/ ενδιαφερόμενη.

Πληροφορίες: τηλ. 2371024407 (Μπολάκη Παρασκευή  & Κοκκαλιάρης Βασίλης)

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!