Αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων ενόψει Πάσχα

Σε τροποποίηση των δρομολογίων στις αμαξοστοιχίες που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη θα προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το τριήμερο του Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα λόγω της προβλεπόμενης εξαιρετικά μειωμένης επιβατικής κίνησης, όπως κάθε χρόνο, σε ορισμένα τοπικά δρομολόγια και γραμμές του βασικού άξονα, Αθήνα– Θεσσαλονίκη, προχωρεί σε τροποποίηση των δρομολογίων της, όπως γίνεται και με άλλους συγκοινωνιακούς φορείς, ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Λεωφορεία, Τρόλεϊ, κλπ.

Επίσης για τις υπόλοιπες μέρες των εορτών, εκτός από το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, αυξάνεται η χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΠΑΣΧΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!