ΑΑΔΕ: Ετοιμάζει σχέδιο μεταθέσεων εφοριακών και τελωνειακών

Σχέδιο μεταθέσεων εφοριακών και τελωνειακών επεξεργάζεται η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με στόχο να μη δημιουργούνται πελατειακές σχέσεις με τους ελεγχόμενους σε κάθε περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί που έχουν παραμείνει στην την ίδια περιοχή, την ίδια υπηρεσία και την ίδια θέση για τουλάχιστον μία δεκαετία θα μετακινούνται σε άλλη υπηρεσία με άλλη χωρική αρμοδιότητα.

Το σχέδιο του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή προβλέπει πως οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί υπάλληλοι θα δηλώσουν εντός των επομένων μηνών την προτίμησή τους και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι μετακινήσεις.

Η αρχή θα γίνει από τις εφορίες και τα τελωνεία Αττικής και Θεσσαλονίκης με τους ελεγκτές να είναι οι πρώτοι που θα αλλάξουν πόστο.

Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί το εν λόγω σύστημα μεταθέσεων από τον ελεγκτικό μηχανισμό προκειμένου να πιάσουν αμέσως δουλειά οι ελεγκτές και να επικεντρωθούν στις νέες υποθέσεις που θα αναλάβουν.

Το σύστημα αυτό θα εφαρμόζεται κάθε έτος και με τον τρόπο αυτό θα αξιολογούνται και οι υπάλληλοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΑΔΕ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!