Συνήγορος του Καταναλωτή: Εξ αποστάσεως θα εξυπηρετούνται οι πολίτες  - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
7
Αύγουστος
Back

Συνήγορος του Καταναλωτή: Εξ αποστάσεως θα εξυπηρετούνται οι πολίτες 

Μετά την έκδοση της από 11/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του Κορωνοϊου COVID-19, και την προσπάθεια για τη μη διάδοσή του, με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών, των προμηθευτών αλλά και των εργαζομένων στην Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” από 16.3.2020 και μέχρι 10.4.2020 η επικοινωνία με την Αρχή θα γίνεται ως εξής:

Οι καταναλωτές θα εξυπηρετούνται καθημερινά μεταξύ 9.30 και 12.30 σύμφωνα με τη με αριθμ. πρωτ. 12725/12.3.2020 απόφαση και θα διατυπώνουν τα αιτήματα ή τα ερωτήματά τους τηλεφωνικά ή με mail ή με fax.

O κατάλογος των τηλεφώνων, των fax και των email της Αρχής είναι αναρτημένος την ιστοσελίδα της.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν ο καταναλωτής να εξυπηρετηθεί εξ αποστάσεως αλλά πρέπει να επισκεφθεί τα γραφεία της Αρχής αυτό θα γίνεται μετά από αίτημα για συνάντηση το οποίο μπορεί να διατυπώνεται μέσω του τηλεφώνου 2106460629 ή στο email [email protected]synigoroskatanaloti.gr .

Οι καταναλωτές μπορούν να υποβάλουν αναφορά στην Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” μέσω του email : [email protected]synigoroskatanaloti.gr , ή στο fax: 2106460414 αλλά και ταχυδρομικά στη διεύθυνση : Λ. Αλεξάνδρας 144 , Τ.Κ. 11471 ΑΘΗΝΑ.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι οι αναφορές στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο email : [email protected]

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!