Σε ΦΕΚ οι αποδοχές των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων ΟΤΑ (πίνακας)

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για τα έξοδα παράστασης και τις αποζημιώσεις Προέδρων, Αντιπρόεδρων και Μελών Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων των Ο.Τ.Α.

Η ΚΥΑ έχει αναδρομική ισχύ από 1η Ιουνίου 2018.

Ενδεικτικά: Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου δημοτικού ιδρύματος ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με οικονομικό απολογισμό άνω των 300.000 ευρώ, λαμβάνουν μηνιαίως ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, που καθορίζονται με απόφαση του οικείου δημοτικού συμβουλίου και σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

Ο αντιπρόεδρος λαμβάνει, κατά τα ανωτέρω, ποσοστό μέχρι 40% των εξόδων παράστασης του προέδρου του οικείου διοικητικού συμβουλίου, όπως αυτά καθορίζονται με τη σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Τα έξοδα παράστασης που χορηγούνται στους προαναφερόμενους δικαιούχους, δυνάμει της εν λόγω απόφασης, δεν μπορεί να υπερβαίνουν το 50% των αποδοχών του οικείου δημάρχου.

Δείτε περισσότερα παρακάτω:

ΠΙΝΑΚΑΣ-ΦΕΚ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΤΑ, ΦΕΚ, ΚΥΑ, ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]