Σάββατο
3
Ιούνιος
Back

Novartis: Σήμερα καταθέτει η “Αικατερίνη Κελέση”

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση Novartis, στο πλαίσιο της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, στη ΓΑΔΑ η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση»

Η κατάθεση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο αναβλήθηκε για σήμερα το μεσημέρι.

Να σημειωθεί πως χθες, Δευτέρα, κατέθεσε ο έτερος προστατευόμενος μάρτυρας, «Μάξιμος Σαράφης».

Ο «Σαράφης», σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ ενώ η αντιπροσωπεία της Προανακριτικής Επιτροπής σε αίθουσα στον 14ο όρορο του κτηρίου.

Στο κλιμάκιο μετείχαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιωάννης Μπούγας, ο εισηγητής της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας και του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο μάρτυρας κατέθεσε με αλλοιωμένη φωνή ενώ πριν μπει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με τα εγκατεστημένα μέσα καταγραφής, παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο. Η χρήση των κινητών τηλεφώνων απαγορεύτηκε και στους βουλευτές που μετείχαν στην αντιπροσωπεία της Προανακριτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με νομικούς – μέλη της επιτροπής, οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, ούτε και έγγραφα παρά μόνο σημειώσεις στις οποίες μπορούν να ανατρέχουν κατά την κατάθεσή τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!