Αποσύρθηκε λόγω… κραξίματος

Καμιά φορά οι αντιδράσεις, λειτουργούν ως «ομπρέλα» στην βροχή τροπολογιών…

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ίδρυση του Παρατηρητηρίου Άνοιας, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητούσε την ανανέωση των πιστοποιητικών Η/Υ των νεοπροσλαμβανόμενων δημοσίων υπαλλήλων κάθε 3 χρόνια προκειμένου να θεωρούνται έγκυρα στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Η εν λόγω ρύθμιση προκάλεσε αντιδράσεις. Με κοινή τους ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΟΙΕΛΕ), Μιχάλης Κουρουτός και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Οδυσσέας Δριβαλάς, χαρακτήριζαν τη ρύθμιση σκανδαλώδες δώρο στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πιστοποίησης. Υπέγραψαν και επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία τον καλούν να αποσύρει τη ρύθμιση

«Η ρύθμιση αυτή αποτελεί ανευ προηγουμένου δώρο, προφανώς προεκλογικού χαρακτήρα», έλεγαν. Τελικά η τροπολογία απεσύρη, λόγω των αντιδράσεων, αλλά και… εντονότερου κραξίματος, όπως μαθαίνει η στήλη.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Η/Υ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!