ζωγράφου-βίντεο-ντοκουμέντο-με-όπλα-μ-1075086
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.09.2022 | 07:55

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο με όπλα μέσα στην πανεπιστημιούπολη

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με πάνοπλους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το MEGA, δείχνει δύο άτομα εντός των εστιών να επιδεικνύουν όπλα και χρήματα. Όπως φαίνεται από το βίντεο, το οποίο οι ίδιοι οι νεαροί ανήρτησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται με όπλα στα χέρια να ποζάρουν, ενώ επιδεικνύουν στην κάμερα και μια στοίβα από 50άρικα.

22 άτομα συνέλαβαν οι αρχές από την εν λόγω επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή και τον υπό κατάληψη χώρο. Συγκεκριμένα, οι 13 έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και 9 σε διπλανά σπίτια.




Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μια δόκιμη αστυνομικός η οποία συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό σεσημασμένο, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη ενώ, όπως λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές, σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.