Ζήνα Κουτσελίνη: Η Φαίη Σορδά είναι ιστορία μου, αμαρτία μου - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
23
Νοέμβριος
Back

Ζήνα Κουτσελίνη: Η Φαίη Σορδά είναι ιστορία μου, αμαρτία μου

Η νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» από την συχνότητα του Open αποδεικνύεται «όνομα και πράγμα». Μετά από την Άννα Βίσση που άνοιξε τα χαρτιά της για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και την προτίμηση που τρέφει στους νεότερους άνδρες, χθες ήρθε η σειρά της Ζήνας Κουτσελίνη να πει τις δικές της αλήθειες. Και δεν είναι λίγες. Η δημοσιογράφος, πριν βγει μπροστά στις κάμερες, έπλασε τις καριέρες πολλών σημερινών τηλεοπτικών αστέρων από τις στελεχικές θέσεις που κατείχε.

Βαθμολογώντας τις «σταρ» της τηλεόρασης σήμερα, η Ζήνα λοιπόν είπε μόνο «αλήθειες».

«Στο 10 το καλό βάλτε τη Φαίη Σκορδά. Εντάξει, για τη Φαίη τι να πρωτοπώ… Η Φαίη είναι ιστορία μου, αμαρτία μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν ήθελα για άνδρα της τον Λιάγκα.

Μόλις είχα συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφος της Φαίης ήταν ο Λιάγκας -άμα θες το κόβεις, άμα θες το κρατάς, εγώ για να το λέω δεν έχω πρόβλημα. Λοιπόν έχω πάει στα Πορόια (Σερρών) όπου είμαι καλεσμένη της Φαίης στο σπίτι, στην οικογένειά της, με τον άνδρα μου και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος την παίρνει τηλέφωνο και σούξου μου η Φαίη φεύγει από μπροστά μου – είχε προηγηθεί η συνέντευξη που είχα δώσει εγώ άδεια ως διευθύντρια τότε να πάει ο Γιώργος στη Μαρία τη Σταματέρη.

Πιάνω τη Φαίη και της λέω με ποιον μιλάς. Μου λέει δεν θα σε πω. Να μην στα πολυλογώ, αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο Γιώργος και της λέω μωρή, μην σε δω παντρεμένη με αυτόν. Και τον παντρεύτηκε και στη σύσκεψη του Alter, όταν κάποια στιγμή στοιχηματίζαμε ποιο πρωινό θα πήγαινε καλά και τι θα έκανα εγώ αν ήμουν, έγραψα τότε σε ένα χαρτί και το ανάρτησε σε έναν πίνακα -όλοι το θυμούνται- Σκορδά – Λιάγκας και θα σκίσουν.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!