ζευγάρι-με-σέξι-τραγουδίστρια-ο-ανιψι-590169
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.02.2019 | 19:07

Ζευγάρι με σέξι τραγουδίστρια ο ανιψιός του Γιώργου Παπανδρέου (φωτο)

Ζευγάρι με γόνο της οικογένειας Παπανδρέου είναι η τραγουδίστρια Ιφιγένεια, που εμφανίζεται στο «Αθηνών Αρένα» στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή.

Σύμφωνα με την Espresso, η Ιφιγένεια είναι ζευγάρι με τον Κωστή Κατσανέβα, γιο της Σοφίας Παπανδρέου και του Θεόδωρου Κατσανέβα.

Ο γιος της Σοφίας Παπανδρέου πολλά από τα βράδια που η καλή του εμφανίζεται στην πίστα βρίσκεται στο πλευρό της, στηρίζοντάς την και θαυμάζοντάς την.

Το ίδιο κάνει, όμως, και η τραγουδίστρια.

Η Ιφιγένεια βρέθηκε πρόσφατα στην Πάτρα, στο πλευρό της οικογένειας Παπανδρέου, όπου σύσσωμη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Πρόκειται για την ίδια εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου η Ολλανδή σύντροφός του.

Η Ιφιγένεια έχει γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η γιαγιά Μαργαρίτα την έχει λατρέψει.

Ο Κωνσταντίνος έχει ως χόμπι να παίζει κιθάρα, ενώ για την Ιφιγένεια το τραγούδι είναι η ζωή της. Το ζευγάρι αρέσκεται να γευματίζει με φίλους ή να επιλέγει την απόλυτη χαλάρωση του σπιτιού.