υβόννη-μπόσνιακ-με-την-κόρη-της-στη-μύκ-1053976
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.07.2022 | 22:49

Υβόννη Μπόσνιακ: Με την κόρη της στη Μύκονο πριν τη συναυλία του Ρέμου (φωτο)

Στη Μύκονο βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία και το φετινό καλοκαίρι συνοδεύει τον σύζυγό της με την κορούλα τους Ελένη σε αρκετούς προορισμούς από τις προγραμματισμένες του συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στην σκηνή μαζί με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Mohamed Ramadan, ο οποίος έχει τεράστια απήχηση στον αραβικό κόσμο και είναι γνωστός για τα πανάκριβα μουσικά βίντεο των τραγουδιών του.

Η οικογένεια βρίσκεται ήδη στο νησί των ανέμων μαζί πάντα με την κόρη του, Ελένη με την μαμά της, Υβόννη να ανεβάζει σχετική φωτογραφία από την Φάρμα που επισκέφτηκαν στο νησί.

Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει το μαγιό της, ενώ λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικές εικόνες στο instagram.

Για άλλη μια φορά, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της το οποίο συγκέντρωσε αρκετά σχόλια από την ανάρτησή της. Επιλέγει πάντα καλόγουστα ρούχα και αυτή τη φορά την βλέπουμε με πορτοκαλί μαγιό, τα μαλλιά της λίγο κάτω από τον ώμο, αρκετά μαυρισμένη, με ελάχιστο μακιγιάζ και φυσικά με εντελώς ανέμελη και καλοκαιρινή διάθεση.

Το πρόγραμμα των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της οικογένειας περιλαμβάνει πολλά σημεία της χώρας.