υπόθεση-μποτρίνι-h-απάντηση-για-την-ιατ-665038
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.08.2019 | 09:03

Υπόθεση Μποτρίνι: H απάντηση για την ιατροδικαστική έκθεση -Τι λέει η πλευρά του σεφ

Δημοσιοποιήθηκε η ιατροδικαστική έκθεση που επιβεβαιώνει ότι ο 19χρονος που κατήγγειλε κακοποίηση σε εστιατόριο του σεφ Έκτορα Μποτρίνι, έφερε τραύματα, αλλά δεν διευκρινίζε πώς έγιναν αυτά.

Αυτό υποστηρίζει ο δικηγόρος του Εκτορα Μποτρίνι, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star. «Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής», είπε ο δικηγόρος.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει δείξει ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Η έκθεση έχει δοθεί στις δικαστικές αρχές όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπορεί να διαπιστωθεί πώς προκλήθηκαν οι θερμικές βλάβες στα χέρια του σπουδαστή, εάν δηλαδή τινάχθηκε το λάδι από το τηγάνι ή εάν κάποιος του το πέταξε.

Ο19χρονος μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και είχε εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας στο εστιατόριο του διάσημου σεφ. Επιπλέον, όπως κατήγγειλε, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τον αποδοκίμαζε φραστικά και του ασκούσε λεκτική βία.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή λέγοντας πως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, προσθέτοντας «θέλω να γελάσω». Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, σημείωσε πως «καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ».