υπόθεση-γεωργούλη-σάλος-με-την-μητέρα-1167134
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.04.2023 | 20:05

Υπόθεση Γεωργούλη: Σάλος με την μητέρα της Στεφανίδη & το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη Στεφανίδη -μητέρας της πρωταθλήτριας στο άλμα επί κοντώ Κατερίνας, υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου και υποψήφιας στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ανατ. Αττική- με την οποία υιοθέτησε τα όσα χυδαία και εμετικά αναφέρει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό” για την Ελένη Χρονοπούλου, τη δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη. Η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη αφού πόσταρε το χυδαίο πρωτοσέλιδο του “Μακελειού”, που γράφει αθλιότητες και για τον Νίκο Ανδρουλάκη, έγραψε στη λεζάντα: “Συγγνώμη αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι” κάνοντας hashtag τον Γεωργούλη. Σε προηγούμενο tweet της μάλιστα – το οποίο κι αυτό έχει διαγράψει- είχε γράψει “βρωμάει από όπου και να το πιάσεις”, για την σοβαρή υπόθεση με τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως ήταν φυσικό, η αδιανόητης χυδαιότητας ανάρτηση, την οποία στη συνέχεα έσβησε, αλλά ό,τι μείνει στο ίντερνετ έστω για ένα δευτερόλεπτο μένει για πάντα, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από τον κόσμο, πολιτικό και μη. Θέση για το θέμα πήραν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο υποψήφιος βουλευτής στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών Παύλος Χρηστίδης έγραψε στο Twitter του “Είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό;” ποστάροντας στην ανάρτησή του, το επίμαχο ποστ της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτηση τόσο το προφίλ του στο Twitter έγραψε: “Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου. Μόνο ντροπή”.

Ευθεία απόδοση ευθυνών στον ΣΥΡΙΖΑ για την αναραγωγή και τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος στην υπόθεση Γεωργούλη απέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος. Οπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μάντζος “μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι “για τον ΣΥΡΙΖΑ “το βαρέλι δεν έχει πάτο””.

Το πήρε πίσω…

Η ίδια αφού έσβησε την ανάρτηση, έγραψε:

Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε.

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;»

Κάποιοι χρήστες του Twitter «τάγκαραν» την Κατερίνα Στεφανίδη στις αναρτήσεις της μητέρας της. «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό» έγραψε ένας χρήστης απευθυνόμενος στην Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;» απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.