υπόθεση-12χρονης-η-μητέρα-ζήτησε-εξηγή-1139988
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.03.2023 | 18:11

Υπόθεση 12χρονης: «Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της»

Στις 9 το πρωί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί συμπληρωματικά η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας με βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει προφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο για μαστροπεία σε βάρος της μικρής, φέρεται να δέχτηκε επίμονες ερωτήσεις από τη δικαστική λειτουργό μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν που έδωσαν νέοι κατηγορούμενοι, τους οποίους έχει αναγνωρίσει η ανήλικη.

Η υπεράσπιση της 37χρονης κατηγορουμένης υπέβαλε αιτήματα στην ανακρίτρια για να καταθέσει ενώπιον της η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έχει εξετάσει τη 12χρονη, έτσι ώστε να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη και ειδικά ως προς το σκέλος της εκείνο που η ανήλικη αναφέρεται σε μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση.

Σε δήλωσή του ο ένας εκ των συνηγόρων της κατηγορουμένης Απόστολος Λύτρας ανέφερε:

“Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν η 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη, να βρίσκεται εντός φυλακής”.