Υποψήφιος με την παράταξη του Ηλία Ψινάκη ο Λάμπρος Χούτος

Μέσω social media, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για μια θέση στην Ευρωβουλή, με την παράταξη του Ηλία Ψινάκη.

Ο Λάμπρος Χούτος στο Instagram ανήρτησε το ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των υποψηφίων της παράταξης «Πολίτες» ενώ σε άλλες αναρτήσεις αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είναι σημαντικό να μπορείς να δείχνεις τον δρόμο αλλά και το όνειρο σε μικρά παιδιά. Ένας από τους στόχους μου είναι να καταφέρουμε τα παιδιά μας να μπορούν να δουν το όνειρο αλλά και να εξελιχθούν από την Ελλάδα χωρίς να αναγκάζονται να φύγουν σε άλλες χώρες».

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει την «τεράστια απήχηση» της Ελλάδας στην Ευρώπη αλλά παράλληλα θλίβεται από το γεγονός ότι η χώρα μας είναι «στα όρια της χρεοκοπίας […] και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς».

Τάσσεται υπέρ σημαντικών συνεργασιών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και συμμετοχή σε «επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΨΙΝΑΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΧΟΥΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!