υπάτιος-πατμάνογλου-tι-έκανε-μόλις-άρχ-556036
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.11.2018 | 20:10

Υπάτιος Πατμάνογλου: Tι έκανε μόλις άρχιζε να τον βρίζει κόσμος για τον γάμο του!

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση πριν από λίγα λεπτά ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε γυναίκα και παιδί πριν 1,5 χρόνο στην Εθνική Οδό, παντρεύεται ξανά!

Ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία ο άτυχος πατέρας και σύζυγος ετοιμάζεται να συνεχίσει την ζωή. Ο Υπάτιος Μάλιστα είχε κάνει και μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραφε πως η ζωή συνεχίζεται.

Ωστόσο ο κόσμος δεν είχε την αντίδραση που θα ήθελε και αμέσως γέμισαν το προφίλ του με υβριστικά μηνύματα. Μετά την δημοσιότητα που πήρε η είδηση ο ίδιος κατέβασε την ανάρτηση του!

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο δεσμός της

Η Έμμυ, η νέα του σύντροφος, είδε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της να αυτοκτονεί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν η γυναίκα είχε μια σχέση με έναν άλλο άνδρα η οποία κράτησε 8 χρόνια. Με αυτόν τον άνθρωπο συζούσε, αλλά κάποια στιγμή εκείνη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Εκείνος μη αντέχοντας τον πόνο από το χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά».

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ.

Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» “. Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.