ξύλο-μεταξύ-δύο-ζευγαριών-μέσα-σε-ταξί-364736
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.10.2018 | 18:04

Ξύλο μεταξύ δύο ζευγαριών μέσα σε ταξί στην Κρήτη

Σε ρινγκ μετέτρεψαν ξαφνικά δύο ζευγάρια το εσωτερικό του ταξί που τα μετέφερε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και δεν έφτανε που αντάλλαξαν γροθιές…

… αλλά ο ένας εκ των δύο ανδρών ξέσπασε και στον άτυχο επαγγελματία, που αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει την κούρσα!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο οδηγός στους αστυνομικούς, τα δύο ζευγάρια αλλοδαπών σταμάτησαν το ταξί στο παραδοσιακό κρητικό χωριό Αρόλιθος και του ζήτησαν να τους πάει σε γνωστό ξενοδοχείο της Αμμουδάρας. Λίγο μετά την επιβίβαση, όμως, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα στη γλώσσα τους, με τον έναν εξ αυτών να χτυπά με γροθιές εκείνον που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Οι μπουνιές πήγαν κι ήρθαν μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ ο ένας από τους δύο άνοιξε την πόρτα την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει στην περιοχή Κουμπέδες, με στόχο να πηδήξει έξω! Από την τρομάρα του ο ταξιτζής ακινητοποίησε το όχημα, όμως ο αλλοδαπός πλησίασε απειλητικά στο παράθυρό του και άρχισε να τον γρονθοκοπά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα, όπως κατήγγειλε, να του προκαλέσει τραύμα στο μάτι!

Ο ταξιτζής κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν το ένα από τα δύο ζευγάρια.

Ο άλλος άντρας και η γυναίκα που ήταν μαζί του κατάφεραν να ξεφύγουν. Εναντίον τους έχουν ασκηθεί διώξεις για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης περιουσίας και εξύβριση.