ξέσπασμα-κανάκη-για-όσα-συμβαίνουν-τι-979420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.04.2022 | 08:15

Ξέσπασμα Κανάκη για όσα συμβαίνουν -Τι είπε για την υπόθεση της Πάτρας

Σε λίγες ημέρες το Ράδιο Αρβύλα ρίχνει αυλαία για την φετινή σεζόν, αλλά ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκπομπής του για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Είναι 7+1 εκπομπές με τη σημερινή. Ο λόγος που τελειώνουμε νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, είναι η δυσκολία που έχει μια σατιρική εκπομπή. Περισσότερο σε επίπεδο δημιουργικότητας, όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση. Στενοχωριόμαστε κάθε φορά που φτάνουμε στο τέλος και χάνουμε αυτόν τον αέρα. Περνάμε πάρα πολύ ωραία αυτή τη μία ώρα στο Ράδιο Αρβύλα, όσο κι αν μας δυσκολεύει το να φτάσουμε εδώ» είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

«Φέτος όμως πραγματικά υπάρχει μια άλλη όψη στο νόμισμα. Όχι ότι δεν θα στενοχωρηθούμε και πάλι, αλλά δεν σας το κρύβω ρε παιδιά συγγνώμη θα ανακουφιστούμε και λίγο γιατί δεν αντέχεται όλο αυτό το γύρω γύρω. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή που πρέπει να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα. Δεν αντέχεται άλλο. Θέλουμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο. Κάθε μέρα η τοξικότητα κι ο θυμός είναι όλο και περισσότερος. Εγώ έχω θυμώσει πάρα πολύ. Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα Μ.Μ.Ε σε αυτόν το βαθμό. Εν μέρει το περιμέναμε…Υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις εκπομπών, που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους. Φτάνει πια, δεν μπορούμε άλλο και δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πρόσωπά τους. Είναι μια ανυπόφορη κατάσταση αλλά δεν μπορείς, γιατί είναι παντού. Πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση» ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης.