ξέσπασμα-αδερφής-32χρονης-εφοριακού-α-299
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.10.2017 | 11:38

Ξέσπασμα αδερφής 32χρονης εφοριακού: «Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας»

Την έντονη αντίδραση της αδερφής της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο  Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης, προκάλεσε η στάση του πατέρα τους.

Σε ανάρτησή της στο Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευή, η αδερφή της Κωνσταντίνα, στρέφεται κατά του πατέρα τους:

 «Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε, δημοσιεύοντας ανάρτηση του protothema.gr με τις δηλώσεις του πατέρα τους έξω από το νεκροταφείο.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους πάντες για τα λόγια αγάπης: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Βοηθήστε όποιος μπορεί να βρεθεί ο δολοφόνος του αγγέλου μας. Δικαιώστε την ψυχή της αδελφής μου», αναφέρει η αδερφή της Δώρας σε post.

Επίσης δημοσίευσε και μια συγκινητική φωτογραφία από τη αποφοίτηση της Δώρας, γράφοντας:

«Αδελφή μου όμορφη ψυχή μου βασανισμένη που μας στήριξες και μας μεγάλωσες με τις δυνάμεις σου…’Ησουν μάνα και πατέρας μας.. Σπούδασες τα αδέλφια σου για να τα δεις κάποια μέρα ψηλά. Ήσουν σε όλα το στήριγμα μας και το παράδειγμα μας.. Έφυγες άδικα αλλά εγώ σε περιμένω ακόμα, γιατί μου είχες πει θα γυρίσεις από τη δουλειά..να παμε βόλτα. Εδω είμαι σε περιμένω».