Ξέσπασε η Θωμαρίτα Καλδάρα: «Ευχαριστώ για την ανθρωποφαγία» -Υπέβαλε παραίτηση

«Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα=1- 0…Σας ευχαριστώ!!!!!!» έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία ήταν μετακλητή από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών από τις 16 Ιανουαρίου, μετά τα σχόλια προκλήθηκαν λόγω των φωτογραφιών που είχε αναρτήσει στα social media.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίρες του Πρώτου Θέματος, η εντυπωσιακή γυναίκα υπέβαλε την παραίτηση της από το πολιτικό γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος χειρίζεται στο χαρτοφυλάκιο του θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας.

Πριν την απόσπασή της στον Μάρκο Μπόλαρη, η κυρία Καλδάρα εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα εργάζεται παράλληλα ως personal trainer, ενώ σπουδάζει Κοινωνικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΘΩΜΑΡΙΤΑ ΚΑΛΔΑΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!