ξεσκεπάστηκε-κύκλωμα-διανομής-οινοπ-323839
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.10.2017 | 10:07

Ξεσκεπάστηκε κύκλωμα διανομής οινοπνευματωδών-Είχαν γεμίσει «μπόμπες» την Αθήνα

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής οινοπνευματωδών ποτών στην Ελλάδα εμπλέκεται σε υπόθεση που έχει να κάνει με διακίνηση νοθευμένων ποτών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με το newpost.gr εμπλέκονται άτομα υπεράνω υποψίας με οικονομική άνεση, μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα και ενασχόληση κατά το παρελθόν, με ομάδα ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Με έδρα τον Κορυδαλλό και αποθήκη στη Μαγούλα η συγκεκριμένη επιχείρηση, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, εισήγαγε παράνομα ποτά – μπόμπες από τη γειτονική χώρα και αφού τα «ελληνοποιούσε» αφαιρώντας τις παλιές ετικέτες και κολλώντας δικές της τροφοδοτούσε νυχτερινά μαγαζιά.

Μάλιστα, οι συσκευασίες και τα αυτοκόλλητα αφορούσαν γνωστές μάρκες ουίσκι και βότκα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για τη διανομή τους χρησιμοποιούσαν τα αυτοκίνητα της νόμιμης εταιρείας.

Στο χώρο της αποθήκης στη Μαγούλα, οι αστυνομικοί βρήκαν 5244 φιάλες νοθευμένων ποτών, ειδικές ξύστρες για την αφαίρεση των ετικετών, χάρτινες κούτες και πλαστές ετικέτες μεγάλων εταιρειών ουίσκι και βότκας.