Ξεκίνησε το έργο αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο “Ακράτητος”

Ξεκίνησε το έργο αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο “Ακράτητος”

Στο Δημοτικό Στάδιο “Ακράτητος” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1η  Μαρτίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, όπου ξεκίνησε το σημαντικό έργο της συνολικής  αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου, με αντικατάσταση του υφιστάμενου χλοοτάπητα από συνθετικό τελευταίας γενιάς.

“Με την πλήρη ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ακρατήτου συνεχίζουμε μια σειρά έργων που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, με στόχο οι αθλητικές υποδομές μας να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της νεολαίας μας για άθληση. Αυτή την περίοδο, αρχής γενομένης από το εμβληματικό για την πόλη μας γήπεδο του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ, γίνεται μια νέα εκκίνηση αποκατάστασης των μεγάλων γηπέδων που θα έχει και συνέχεια με τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και υποδομών” υπογραμμίζει σχετικά,  ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Με το νέο χλοοτάπητα θα εξυπηρετηθούν οι ανάγκες μεγαλύτερου αριθμού αθλουμένων, χωρίς κόστος συντήρησης καθώς ο φυσικός είχε υψηλό κόστος συντήρησης και περιορισμένο ωράριο προπονητικής και αγωνιστικής χρήσης.

Η χρηματοδότηση του έργου  ύψους 500 χιλ ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 και τις διαδικασίες, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, περαίωσαν, με ταχύτατους ρυθμούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Γιάννης Λιάκος, στη βάση της Μελέτης που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία.

Στην έναρξη των εργασιών παρέστη και ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης που έχει την ευθύνη της διαχείρισης των δύο Δημοτικών γηπέδων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων και του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ στη Δημοτική Ενότητα Φυλής. Ο Γιώργος Αβράμης άλλωστε ,  έχει σημαντικούς δεσμούς με το γήπεδο των Άνω Λιοσίων, καθώς έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής του Ακρατήτου και παραμένει μάχιμος με την ομάδα Παλαιμάχων,  του ιστορικού σωματείου.

Η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου προέκυψε λόγω της ακαταλληλότητας του υφιστάμενου χλωοτάπητα, που έχει καταστραφεί από την εντατική χρήση και εγκυμονεί κίνδυνο ατυχημάτων για τους αθλητές.

Βίντεο από την έναρξη του έργου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ, VIDEO, ΕΡΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]