ξεκινά-το-πρωτάθλημα-ποδοσφαίρου-94556
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.09.2016 | 10:08

Ξεκινά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Μετά από αναβολή δύο εβδομάδων, το πρωτάθλημα της Super league ξεκινά το Σαββατοκύριακο 10/11-09, όπως έγινε γνωστό μετά την χτεσινή συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Η συνάντηση του κυβερνητικού παράγοντα με τους παράγοντες των ΠΑΕ έφερε αποτέλεσμα και οι ομάδες ετοιμάζονται για την 1η αγωνιστική, αρκεί η ΕΠΟ να τηρήσει τις δεσμεύσεις της στο θέμα της διαιτησίας και των τακτικών δικαστών.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ο μόνος από τους «ισχυρούς άνδρες» των τεσσάρων «μεγάλων», που έδωσε το «παρών» στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Παρέστη επίσης ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Χρήστο Παναγόπουλο, ο Ολυμπιακός από τον Γιάννη Βρέντζο και ο ΠΑΟΚ από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Οι εκπρόσωποι των άλλων ΠΑΕ που παραβρέθηκαν ήταν οι:

Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος), Ευάγγελος Μπαταγιάννης (Ατρόμητος), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Μανώλης Μαθιουλάκης (Πλατανιάς), Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής), Χρήστος Πανόπουλος (Ξάνθη), Άγγελος Σπίγγος (Κέρκυρα), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λάμπρος Μπαλόκας (Λεβαδειακός), Κώστας Παπαδόπουλος (Βέροια) και Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ).