ξανθός-πειρασμός-για-τον-γ-λιάγκα-αυτό-672068
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.08.2019 | 08:47

Ξανθός πειρασμός για τον Γ.Λιάγκα: Αυτό είναι το νέο του «κορίτσι» (φωτο)

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από δύο χρόνια εκτός τηλεοπτικών πλατό, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή με ονομασία «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η οποία θα μεταδίδεται από τις 16 Σεπτεμβρίου, καθημερινά από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι. O γνωστός παρουσιαστής πριν από λίγες ημέρες με μία ανάρτησή του στο instagram αποκάλυψε το πάνελ της εκπομπής του. Στην εκλεκτή δημοσιογραφική ομάδα του παρουσιαστή θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή της Φαίη Σκορδά και θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτριας. Η Ελεάννα Τρυφίδου είναι σταθερή συνεργάτης του παρουσιαστή και δεν αποτέλεσε έκπληξη η μεταγραφή της. Μαζί του θα είναι επίσης οι: Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας και η εντυπωσιακή Κάλλια Ελευθερίου.  Ο Δημήτρης Παπανώτας μάλιστα έδωσε μια πρώτη γεύση από τα παρασκήνια της εκπομπής με μια αστεία ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το νέο κορίτσι του Γιώργου Λιάγκα, η Κάλια Ελευθερίου μίλησε για τη συνεργασία της με τον γνωστό παρουσιαστή.

  • Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση.

  • Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;

Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι.

  • Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;

Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του.