ξάνθη-αγανακτισμένος-πολίτης-ποστάρ-387334
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2018 | 23:18

Ξάνθη: Αγανακτισμένος πολίτης ποστάρει λογαριασμό της ΔΕΗ και τα βάζει με το Δήμο

Την αγανάκτησή του για τα χρήματα που καλείται να καταβάλει μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ στον Δήμο Ξάνθης εξέφρασε επαγγελματίας της περιοχής.

Όπως αναφέρει το xanthinea, σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επαγγελματίας, ο πρόσφατος λογαριασμός της ΔΕΗ ανέρχεται στο ποσό των 204 ευρώ εκ των οποίων τα 109,6 αντιστοιχούν σε χρεώσεις Δήμου. Μάλιστα όπως επισημαίνει ο ίδιος το ποσό αυτό φαντάζει εξωπραγματικό συγκριτικά με τις παροχές που απολαμβάνει από τις δημοτικές υπηρεσίες υποδηλώνοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει σχετική μέριμνα για την περαιτέρω μείωση των τελών.

«Ε , ρε γλέντια!!!! Από τα 204 ευρώ της ΔΕΗ ,τα 110 πάνε στον δήμο Ξάνθης. Έχω να δω οδοκαθαριστή(τέρμα Δημοκρίτου), από την εποχή που μας επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος!!!!!!!!(10 χρόνια πρίν). Για τον φωτισμό τι να πω;;;; Ανυπαρξία στο μεγαλείο τους. Εδώ και αρκετές ημέρες τα φώτα στις κολώνες δεν λειτουργούν. Χιτσκοκικό σκηνικό. Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Σίγουρα , αναγκαία, θα ξαναπληρώσω το χαράτσι του δήμου, αλλά ακόμη πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναδείτε την ψήφο μου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουνάκος.