xάκαραν-τον-λογαριασμό-του-ιακωβίδη-στ-928913
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.08.2021 | 18:06

Xάκαραν τον λογαριασμό του Ιακωβίδη στο Instagram -Ζητούν bitcoin

Θύμα χάκερ έπεσε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε το πανελλήνιο μετά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την ώρα που η χώρα μας μετρά ακόμα τις πληγές της από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες ο αθλητής και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ζήτησαν από τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους μέσω δωρεών σε bitcoin.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Γεια σας, μετά τις πικρές πυρκαγιές της Ελλάδας, εκατοντάδες σπίτια, χιλιάδες δέντρα και χιλιάδες ζώα υπέστησαν ζημιές.

Έκανα αυτή τη δωρεά, εν μέρει για την καλή διαβίωση των ζώων, για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους. Πλήρωσα όσο μπορούσα στέλνοντας τουλάχιστον 20 ευρώ σε ανθρώπους του Elp και πολλά ζωντανά πράγματα. Κάνουμε αυτήν τη δωρεά για αποστολή με bitcoin.

Εάν κάποιος έχει bitcoin ή αιθέρα, στείλτε μερικά. Οι δωρεές που αποστέλλονται θα συλλέγονται για δενδρύλλια και για όσους έχουν υποστεί ζημιά από τη φωτιά. Περιμένοντας τους αποστολείς να μου στείλουν ένα μήνυμα, θα απαντήσω και θα πάρω το όνομά σας. Σήμερα το βράδυ θα μοιραστώ τους αποστολείς χρημάτων και θα ανοίξω μια ζωντανή μετάδοση για υποστήριξη.

Ακόμα κι αν στείλεις 20 ευρώ, είναι αρκετά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.