βρέθηκε-ο-άνδρας-που-τραυμάτισε-την-8χρ-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.05.2019 | 09:18

Βρέθηκε ο άνδρας που τραυμάτισε την 8χρονη με αδέσποτη σφαίρα

Ένας 54χρονος άνδρας προσήχθη αργά το βράδυ της Τρίτης στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των ερευνών για τον τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα στο χωριό Θεσπιές Βοιωτίας, κοντά στη Θήβα.

Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο 38 χιλιοστών, το οποίο κατείχε παράνομα. Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται πράγματι για αυτό από το οποίο έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη, την Κυριακή του Πάσχα.

Ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, διασκέδαζε με τους συγγενείς του σε ένα από τα τρία σπίτια που από την πρώτη στιγμή είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών τους οι Αρχές. Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο φερόμενος δράστης έχει παραδεχθεί τον πυροβολισμό και έχει υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο έχει κρύψει το όπλο. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πηγές αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός έπεσε από την πλευρά του χωριού Λεοντάρι, απέναντι από το σπίτι της 8χρονης.

Η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.