βραβεία-mad-πλακώθηκαν-ράπερ-στα-vip-τους-647796
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2019 | 12:03

Βραβεία Mad: Πλακώθηκαν Ράπερ στα VIP – Τους χώρισε ο Ρουβάς (βίντεο)

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards.

 Συγκεκριμένα, την ώρα που η Kαίτη Γαρμπή ήταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε, οι ράπερς Light και Snik τσακώθηκαν με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Έτσι, ξαφνικά στις κερκίδες των VIP επικράτησε ένας πανικός με τους δυο άνδρες να χτυπιούνται και τον Σάκη Ρουβά να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Το ατυχές συμβάν σχολιάστηκε στην εκπομπή Happy Day, εξηγώντας τον λόγο που οδήγησε στον καυγά. Όταν ο ράπερ Light παρέλαβε το βραβείο του στην ομιλία του άφησε να εννοηθεί ότι εκείνος είναι ο καλύτερος, με τα πιο πολλά views. Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε τον Snik που ζήτησε τον λόγο και η συνέχεια… γνωστή!

«Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει», ανέφερε στις κάμερες ο Θέμης Γεωργαντάς.

Όπως θα δείτε στο βίντεο εμφανίζονται οι ράπερς Light και SNIK στην αρχή να σπρώχνονται. Αργότερα, λίγο ο ράπερ Light φεύγει και έρχεται ο Mad Clip ο οποίος είχε έναν “ιδιαίτερο” εναγκαλισμό με τον Snik, πράγμα που έκανε πολλούς θαμώνες στη VIP ζώνη να σηκωθούν. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει “Το Ποντίκι” οι ράπερ Snik και Light έχουν κόντρα από την Άνοιξη του 2018 και μετά από όσα ειπώθηκαν σε συναυλία που έπαιξαν οι δυο τους.