βουτσάς-δεν-θέλω-να-κάνω-τώρα-ένα-παιδί-719140
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.01.2020 | 10:53

Βουτσάς: Δεν θέλω να κάνω τώρα ένα παιδί, πλησιάζω τα 90

O Κώστας Βουτσάς είχε πριν από λίγες μέρες τα γενέθλιά του και μαζί με τον γιο του Φοίβο έσβησαν… 88 κεράκια. Ο αγαπημένος ηθοποιός με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα παραδέχθηκε, πως δεν θα ήθελε να γίνει ξανά πατέρας σε αυτή την ηλικία και τόνισε πως όταν παίζει θέατρο ξεκουράζεται.

«Ξεκουράζομαι όταν παίζω θέατρο. Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Βουτσάς. Όλοι είμαστε το ίδιο».

Επίσης, ο Κώστας Βουτσάς μίλησε με θερμά λόγια για το GNTM το οποίο και παρακολουθούσε μανιωδώς. «Γυναίκες κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητικές. Το ξέρει και η Αλίκη, της το λέω. Εκείνη μου αρέσει, η άλλη μου αρέσει. Τι να κάνω, να πάω να τρέχω από πίσω της»;

«Ο γιος μας, ο Φοίβος είναι η ψυχή μας» τόνισε τρυφερά ο Κώστας Βουτσάς για το μικρό αγοράκι που απέκτησε με τη σύζυγο του, Αλίκη Κατσαβού.

Όταν ρωτήθηκε, ωστόσο, εάν θα ήθελε ακόμη ένα παιδί, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε με σαφήνεια πως «δεν θέλω να κάνω, τώρα, ένα παιδί… Πλησιάζω τα 90».