βούρκωσε-ο-λάκης-λαζόπουλος-μιλώντας-388680
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.09.2020 | 11:18

Βούρκωσε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για τη σύζυγο του

Iδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Love It ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας για την απώλεια της συζύγου του, Τασούλας και το βιβλίο που έγραψε για εκείνη.

Ο ηθοποιός εξήγησε πόσο δύσκολο θα ήταν τώρα με τον κορωνοϊό, αν ζούσε η σύζυγός του, η οποία είχε καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

«Μόνο που σκέφτομαι πόσο εκατό φορές πιο δύσκολη θα είχε γίνει η κατάσταση, γιατί εμείς επειδή τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για να κάνουμε θεραπεία, δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να το είχε περάσει αυτή την δύσκολη περίοδο», είπε.

Για το βιβλίο που έγραψε για εκείνη, ανέφερε: «Τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί το ξέρεις όλο. Όταν το ζεις, το ζεις αποσπασματικά. Όταν το γράψεις είσαι αναγκασμένος να θυμηθείς πολλά πράγματα, πιθανώς που και να μην τα ήθελες».

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε και για το αν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση. «Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια, δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα και να μπω», είπε.