βούλα-βρέθηκε-ο-δράστης-πίσω-από-την-αρ-1041779
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.07.2022 | 14:08

Βούλα: Βρέθηκε ο δράστης πίσω από την αρπαγή 33χρονου για χρέος 10.000 ευρώ

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 27 Ιουνίου, στη Βούλα όταν τέσσερα άτομα, ο 35χρονος που έχει συλληφθεί και άλλα τρία πρόσωπα που αναζητούνται, έστησαν ενέδρα στον 33χρονο σε δρόμο της Βούλας και τον απήγαγαν.

Την αρπαγή κατήγγειλε η 31χρονη γυναίκα του θύματος.

Οι τέσσερις δράστες της αρπαγής του 33χρονου ακολουθούσαν το αυτοκίνητο του θύματος με ένα SUV, μέχρι που έφτασαν στο σημείο όπου μπορούσαν να τον «κλείσουν» ώστε να μη μπορεί να διαφύγει. Κατέβηκαν με κουκούλες full face και τότε ξεκίνησαν όλα!

Ο 35χρονος μαζί με τους τρεις συνεργούς του, όπως κατήγγειλε η 31χρονη, σταμάτησαν το αυτοκίνητο του 33χρονου σε ένα παρκάκι στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Σπετσών και με τη χρήση σωματικής βίας, tazer και την απειλή μαχαιριού, τον απήγαγαν και πήραν και το αυτοκίνητό του. Στην προσπάθειά τους να πάρουν τον 33χρονο (ο οποίος έχει επίσης απασχολήσει τις αρχές), χτύπησαν και τη σύζυγό του.

Λίγες ώρες μετά την αρπαγή, την Τρίτη 28 Ιουνίου πια, οι δράστες άφησαν ελεύθερο τον 33χρονο στη Γλυφάδα και αφού πρώτα συγγενείς του είχε πληρώσει λύτρα 10.000 ευρώ. Αυτό ζήτησαν οι δράστες για να τον αφήσουν, ισχυριζόμενοι πως τους το χρωστούσε ο 33χρονος.

«Βαρύ» παρελθόν

Ο 35χρονος συνελήφθη ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή της Βούλας.

Ο συλληφθείς είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στα 17 του είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία για προσωπικές διαφορές καθώς είχε πυροβολήσει κάποιον στο Ελληνικό και είχε περάσει στη φυλακή 4-5 χρόνια.

Εμπλέκεται επίσης σε υποθέσεις ξυλοδαρμών στην Καλαμάτα, ενώ κατηγορείται και για ξέπλυμα χρήματος από ριφιφί που είχε γίνει στη μεσσηνιακή πόλη το 2004, με λεία 6 εκατομμύρια ευρώ!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε εμπλακεί, πριν από μερικούς μήνες, σε καταδίωξη στην παραλιακή, όταν οδηγώντας μια Lamborghini έφτασε να τρέχει με 300 χιλιόμετρα την ώρα!

Μετά τη σύλληψή του, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι και το αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1,5 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 20 ναρκωτικά δισκία,
  • 2.040 ευρώ,
  • χειροπέδες,
  • ηλεκτρονικός ζυγός ακριβείας και μηχανή καταμέτρησης χρημάτων,
  • κλειδιά και εγκέφαλος αυτοκινήτου,
  • συσκευές κινητής τηλεφωνίας και πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων.

Παράλληλα σε υπόγειο πάρκινγκ που του ανήκει βρέθηκε αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον περασμένο Μάρτιο από την περιοχή της Βούλας.

Σε βάρος του, καθώς και σε βάρος ακόμη τριών ατόμων, που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.