βόμβα-νικολούλη-για-τρίτο-πρόσωπο-σ-915142
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.06.2021 | 23:15

«Βόμβα» Νικολούλη για τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση Γλυκών Νερών

«Βόμβα» Νικολούλη για τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση Γλυκών Νερών

Νέα τροπή ενδέχεται να πάρει η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά καθώς, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, υπάρχουν πληροφορίες και για άλλο πρόσωπο στην υπόθεση!

«Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία και ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν να μάθουν αν ήταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μόνος και ότι η δολοφονία έγινε μετά από καβγά», τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η κ. Νικολούλη.

Όπως πρόσθεσε «το ερώτημά που τίθεται για μένα είναι αν η Καρολάιν ήθελε έτσι να τινάξει στον αέρα την οικογένειά της και να φύγει με το μωρό της, μόνο και μόνο επειδή τη ζήλευε και καβγάδιζαν. Ή συνέβη κάτι άλλο που είχε λυγίσει την κοπέλα;».

Σύμφωνα με την κ. Νικολούλη, στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» στις 23:30, θα φέρει στο φως όλο το παρασκήνιο των 37 ημερών, καθώς και τις συνομιλίες που είχε η ίδια με τον δολοφόνο. «Η κουβέντα με βοήθησε σημαντικά να γνωρίσω τον άλλο Μπάμπη που έκρυβε», είπε χαρακτηριστικά.