βόλος-υπόθεση-πρώην-ζευγαριού-με-πάνω-1047549
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.09.2022 | 10:44

Βόλος: Υπόθεση πρώην ζευγαριού με πάνω από 100 μηνύσεις στα δικαστήρια

Μια απίστευτη υπόθεση που λόγω παρέλευσης αυτοφώρου μετατέθηκε για την Παρασκευή έφτασε χθες στα έδρανα της δικαιοσύνης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με πρωταγωνιστές  42χρονη καθηγήτρια μουσικής Βολιώτισσα και 47χρονος Κερκυραίο. Το ζευγάρι έχει δύο κορούλες 4 και 9 χρόνων σήμερα.

Πριν 4 χρόνια η γυναίκα είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της στην Κέρκυρα για ασέλγεια σε βάρος της μεγάλης κόρης. Ο 47χρονος πρώην σύζυγος απαλλάχθηκε πρωτόδικα με βούλευμα στο οποίο ασκήθηκε έφεση και η εκδίκαση της εκκρεμεί και στον άνδρα δόθηκε το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά του, με δικαστική απόφαση.

Ωστόσο η 42χρονη δεν του επιτρέπει να τα βλέπει, με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταθέτει εδώ και 2,5 χρόνια μηνύσεις σε βάρος της 42χρονης, για παραβίαση της δικαστικής απόφασης για επικοινωνία του με τα παιδιά. Οι μηνύσεις είναι πάνω από 100.

Η πρώην σύζυγος επικαλείται πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχολόγου στην οποία αναφέρεται πως η ανήλικη κόρη της έχει κακοποιηθεί, αρνείται να δώσει τα παιδιά και ισχυρίζεται πως και εκείνα δεν θέλουν να συναντήσουν τον πατέρα τους.

Συνήγοροι υπεράσπισης της γυναίκας είναι ο Νίκος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που βρέθηκαν στο Δικαστήριο και δήλωσαν ότι θα δρομολογήσουν πειθαρχική διερεύνηση εις βάρος της εισαγγελέως της έδρας, ενώ ζήτησαν από την ίδια να εξαιρεθεί από την υπόθεση, γιατί υποστήριξαν ότι η εισαγγελέας ήταν και στην έδρα Δικαστηρίου που έγινε τον Ιούλιο και η 42χρονη είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση. Η εισαγγελέας έδρας απαίτησε από τους συνηγόρους να καταθέσουν αίτημα εξαίρεσης εναντίον της, κάτι που τελικά δεν έγινε και επιφυλάχθηκε για κατάθεση έγκλησης σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο αποφασίστηκε να εκδικαστεί η πρώτη από τις 29 μηνύσεις που έχουν κατατεθεί, αλλά υπήρξε διακοπή λόγω παρέλευσης του ωραρίου και προσδιορίστηκε για μεθαύριο Παρασκευή , ενώ οι υπόλοιπες 28 υποθέσεις αναβλήθηκαν για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023.

e-thessalia.gr