βόλος-ξυλοφόρτωσε-την-7-μηνών-έγκυο-σύζ-852536
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.05.2022 | 09:10

Βόλος: Ξυλοφόρτωσε την 7 μηνών έγκυο σύζυγό του και την έστειλε νοσοκομείο

Ένας άνδρας στο Βόλο ξυλοφόρτωσε την έγκυο σύζυγό του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ένα ολονύχτιο θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Βόλου μέχρι αργά χθες το βράδυ, καθώς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα μία νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, η νεαρή μητέρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ξυλοφορτώθηκε από τον σύζυγό της. Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα. Μετά το συμβάν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και Νοσοκομείο Βόλου. Στην Ιατρική και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί τόσο η ίδια από γιατρούς, όσο και το έμβρυο που κυοφορεί.

Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη μία ακόμη επιχείρηση: Να εξασφαλιστεί «στέγη» για το πρωτότοκο παιδί του ζευγαριού, το οποίο είναι μόλις 17 μηνών. Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο έδωσε εντολή στο Νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του. Ο σύζυγος συνελήφθη.

Οι υπεύθυνοι της Νοσηλευτικής και της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνεργάστηκαν αρμονικά με την Εισαγγελία και αργά το βράδυ μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του η οποία θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο για παρακολούθηση τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμη, μέχρι οι γιατροί να είναι σίγουροι ότι μητέρα και έμβρυο είναι καλά.

Την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.