βόλος-της-χύθηκε-καφές-στο-αυτοκίνητο-975534
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.05.2022 | 15:16

Βόλος: Της χύθηκε καφές στο αυτοκίνητο και προκάλεσε τροχαίο

Παραλίγο τραγωδία χθες το πρωί στο κέντρο του Βόλου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή κοπέλα, έπεσε σε περίπτερο επί των οδών Δημητριάδος – Ιωλκού, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας, που βρισκόταν στο σημείο, μεταξύ των ψυγείων και του περιπτέρου και έβαζε αναψυκτικά στο ψυγείο.

Λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη, κινούμενη με το όχημά της στην οδό Ιωλκού έστριψε στη Δημητριάδος, όπως ανέφερε η ίδια, σε κατάσταση σοκ, της χύθηκε ο καφές, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο περίπτερο που βρίσκεται μετά την Ιωλκού και πριν την Πλατεία Πανεπιστημίου.

Από τη σύγκρουση, το περίπτερο μετατοπίστηκε, διάφορα προϊόντα έπεσαν στον δρόμο, όπως και γλαστράκια με λουλούδια που υπήρχαν στο σημείο. Μάλιστα, από τη σύγκρουση έπεσαν και τα περισσότερα αναψυκτικά που υπήρχαν ακριβώς δίπλα στο περίπτερο και μέσα στα ψυγεία.

Εκείνη την ώρα, ευτυχώς δεν βρίσκονταν κάποιος μπροστά στο περίπτερο, ενώ μία γυναίκα, περίπου 50 χρονών, νύφη της περιπτερούχου που βρισκόταν στην πλάγια πλευρά, τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση, λόγω τραυματισμού στα δάχτυλα των ποδιών της.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και τροχονόμοι και τρία πυροσβεστικά οχήματα, που όμως δεν χρειάστηκε να επέμβουν, ενώ έγινε ρύθμιση της κυκλοφορίας, για να διευκολυνθεί η κίνηση. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, εργαζόμενοι από τον φούρνο πίσω από το περίπτερο βγήκαν έντρομοι και προσπάθησαν να βοηθήσουν την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και ήταν σοκαρισμένη από το ατύχημα.

Η ιδιοκτήτρια τόνισε ότι την στιγμή που έπεσε το αυτοκίνητο, ένιωσε ότι έγινε σεισμός και ότι εδώ και 30 χρόνια που διατηρεί την επιχείρηση δεν της είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Δείτε το βίντεο μετά το τροχαίο από το thenewspaper.gr…