βόλος-στον-ύπνο-του-έσβησε-o-χρήστος-387342
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.09.2018 | 08:36

Βόλος: Στον ύπνο του «έσβησε» o Χρήστος Βουρδάκης (φωτο)

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία, ο θάνατος ενός ακόμη νέου ανθρώπου από ανακοπή καρδιάς. Πρόκειται για τον Χρήστο Βουρδάκη, ιδιωτικό υπάλληλο 39 χρονών. Ο άτυχος 39χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του.Εντελώς ξαφνικά και ενώ έτρωγε, έγειρε το κεφάλι του και έχασε τις αισθήσεις του. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στις Νέες Παγασές, όπου διέμενε έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον 39χρονο στο Νοσοκομείο. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος νέος άντρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολούθησαν τραγικές σκηνές στο Νοσοκομείο, όπου έφτασαν φίλοι και συγγενείς. Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι χάθηκε τόσο απροσδόκητα ο δικός τους άνθρωπος. Ο Χρήστος Βουρδάκης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Άνθρωπος δραστήριος, δημιουργικός, ευαίσθητος και δοτικός, πάντα δίπλα στους δικούς του, στους φίλους του και σε όποιον είχε ανάγκη.

Για την εξακρίβωση των αιτιών του αιφνίδιου θανάτου του έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 4.30μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας και Αγίου Τριαντάφυλλου στις Νέες Παγασές.