βόλος-πατέρας-απειλούσε-την-κόρη-του-1033322
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2022 | 20:35

Βόλος: Πατέρας απειλούσε την κόρη του «Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω»

Μια αδιανόητη κατάσταση ζούσε μια 14χρονη από τον πατέρα της στον Αλμυρό Βόλου, ο οποίος συχνά είχε βίαια ξεσπάσματα απέναντί της.

Ο 50χρονος πάνω σε καυγά για έναν ασήμαντο λόγο απείλησε ότι θα σκοτώσει την κόρη του. «Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις παλιοκόριτσο» είναι κάποια από τα βίαια και απειλητικά λόγια που της είπε, ενώ φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα στην προσπάθεια η πεθερά του να βοηθήσει την 14χρονη, έπεσε και εκείνη θύμα των εκνευρισμών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η μητέρα μετά το τελευταίο περιστατικό ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία και κατέθεσε με τη γιαγιά και το παιδί μήνυση.

Ο 50χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες για εξύβριση κατά συρροή, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει απειλήσει και εξυβρίσει το παιδί και την πεθερά του. Έχει ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη 16/11 ενώ διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει την οικογένεια.

Οι κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή προέκυψαν μετά από έρευνα της αστυνομίας στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν τέσσερα μαχαίρια που κατείχε παράνομα καθώς και μια καραμπίνα, για την οποία είχε νόμιμη άδεια χρήσης.