βόλος-παρακολούθησε-τη-γυναίκα-του-κα-231958
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.09.2018 | 22:01

Βόλος: Παρακολούθησε τη γυναίκα του και ανακάλυψε «βίλα των οργίων»

«Ψύλλοι στ’ αυτιά μπήκανε» σε έναν Βολιώτη ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος σκέφτηκε να παρακολουθήσει τις ύποπτες κινήσεις της συζύγου του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη «βίλα των οργίων» λίγο έξω από τον Βόλο! Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή ο Αθηναίος ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος προσελήφθη από τον καχύποπτο σύζυγο, του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας του.

Η 38χρονη γυναίκα του είχε μετατρέψει μαζί με φίλες της και άλλους άνδρες, ένα σπίτι λίγο έξω από το κέντρο της Αγριάς Βόλου σε… σημείο συνάντησης και ανταλλαγής συντρόφων.

Το μεγάλο παραθαλάσσιο σπίτι, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντικείμενο του ενδιαφέροντος απατημένων συζύγων, καθώς σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr πολλές φορές, οι γείτονες έχουν εκφράσει στους ιδιοκτήτες τη δυσαρέσκειά τους και τα παράπονά τους για τα… ύποπτα «μπες – βγες».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ραντεβού που έκλεινε η 38χρονη με τις φίλες της και τους νεαρότερους άνδρες, λάμβαναν χώρα απογευματινές συνήθως ώρες, ενώ κρατούσαν μέχρι τα μεσάνυχτα, προκειμένου να μη δίνουν στόχο. Ο ιδιωτικός ερευνητής, έχει στη διάθεσή του ολόκληρο το φωτογραφικό υλικό που αν δημοσιοποιηθεί θα «κάψει» πολλές κυρίες της καλής κοινωνίας του Βόλου.

Πηγή: TheNewspaper.gr