βόλος-μητέρα-βρήκε-νεκρό-τον-γιο-της-στ-363482
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.08.2018 | 12:45

Βόλος: Μητέρα βρήκε νεκρό τον γιο της στο κρεβάτι

Σοκ στη Νέα Ιωνία του Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Αγγελή. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, προχθές (08/08), από τη μητέρα του που καλούσε σε βοήθεια απεγνωσμένα.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 09:00. Η μητέρα του άτυχου 38χρονου πήγε στο δωμάτιό του για να τον ξυπνήσει και να πιούν μαζί καφέ και τότε διαπίστωσε σοκαρισμένη ότι εκείνος δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν παγωμένος.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κατέφθασε άμεσα στο σημείο παρέλαβε τον 38χρονο και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όμως φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά, καθώς στο Αχιλλοπούλειο διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Στο σπίτι της οικογένειας μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου προκειμένου να δουν τι συμβαίνει.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η οικογένεια του 38χρονου βυθίστηκε στο πένθος από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η μητέρα του παλικαριού, η κ. Ρωξάνη Αγγελή, τόνισε στο taxydromos.gr, ότι «ο γιος της ήταν δύο μέτρα παλικάρι και ότι ποτέ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας».

Εντούτοις, πριν από λίγες μέρες, την περασμένη Κυριακή, ο 38χρονος είχε αισθανθεί ξαφνική αδιαθεσία και είχε σηκωθεί από τον ύπνο του το βράδυ.

Η μητέρα του ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας για το επεισόδιο και μητέρα και γιος αποφάσισαν να επισκεφτούν το Νοσοκομείο Βόλου.

Έτσι και συνέβη πράγματι. Στο διάστημα από τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας και έως τις 9.30 το βράδυ ο 38χρονος υποβαλόταν σε σειρά εξετάσεων. Έκανε καρδιογραφήματα, ακτινογραφίες, εξετάσεις αίματος.

«Οι γιατροί είπαν ότι ήταν όλα καλά. Έτσι, ήσυχοι αποχωρήσαμε από το Νοσοκομείο», ανέφερε η μητέρα του άτυχου άνδρα.

Την Τρίτη ο 38χρονος δεν είχε καμία ενόχληση. «Καθόμασταν στο σπίτι μαζί μέχρι τις 11:30 το βράδυ. Φαινόταν καλά και ήταν ευδιάθετος», συμπλήρωσε επίσης σε κατάσταση σοκ από την τραγική εξέλιξη η μητέρα του.

Η οικογένεια αναμένει να διενεργηθεί σήμερα ιατροδικαστική εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης για να ενημερωθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου.

«Επισκεφτήκαμε το Νοσοκομείο Βόλου και υποτίθεται ότι όλες οι εξετάσεις ήταν καλές. Δεν έχουμε όμως, στα χέρια μας τις εξετάσεις από τα καρδιογραφήματα», είπε η κ. Αγγελή και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν ξέρετε πώς είναι να βρίσκει μία μητέρα τον γιο της νεκρό στο κρεβάτι. Περιμένουμε πραγματικά να δούμε τι συνέβη», σημείωσε.

Ο Χαράλαμπος Αγγελής ήταν γιος μίας τετραμελούς οικογένειας. Η οικογένειά του τον θυμάται πάντοτε να είναι δυνατός, γερός, δραστήριος. «Δεν αρρώσταινε ούτε από γρίπη», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά για το παλικάρι, το οποίο είχε μπροστά του μία ολόκληρη ζωή, όνειρα για να κάνει πραγματικότητα.

Πηγή: eirinika.gr