βόλος-η-τραγική-ιστορία-πίσω-από-την-αυ-932084
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.06.2022 | 12:54

Βόλος: Η τραγική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία 64χρονου εργάτη

Χωρίς αποτέλεσμα κατέληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό κάποιου συγγενή του 64χρονου από τη Βόρεια Μακεδονία, που στις 12 Μαΐου έβαλε τέλος στη ζωή του, επειδή βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα στην παραλία του Αναύρου. Η σορός του επέπλεε 200 μέτρα από την ακτή μπροστά από το «Ενυδρείο».

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου αναζήτησε τα στοιχεία του και από την προανάκριση διαπίστωσε ότι η σορός ανήκε σε 64χρονο από τα Σκόπια, που κατοικούσε στη Σκιάθο.

Η τραγική ιστορία

Όπως αναφέρει ο taxydromos, κάτοικοι του νησιού ενημέρωσαν ότι ο αυτόχειρας έφυγε την προηγούμενη μέρα από τη Σκιάθο για να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Δήλωσαν ότι παραξενεύτηκαν, που φεύγοντας από το νησί εγκατέλειψε και το δωμάτιο, όπου ζούσε επί σειρά ετών.

Ο 64χρονος κατοικούσε στη Σκιάθο 20 χρόνια. Εργαζόταν σε καΐκια και σε καταστήματα του νησιού, ήταν χαμηλών τόνων και δεν προκαλούσε ποτέ προβλήματα. Ολα αυτά τα χρόνια, που ζούσε στη Σκιάθο, δεν τον επισκέφτηκε ποτέ κανένας συγγενής.

Μετά τον θάνατό του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου αναζήτησε άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος στα Σκόπια για να ενημερώσει για τον τραγικό χαμό και απευθύνθηκε στην πρεσβεία, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Ομως, η πρεσβεία απάντησε πως δεν υπάρχουν συγγενείς.

Η σορός του 64χρονου παραμένει στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Η λιμενική αρχή, η οποία έχει τις βεβαιώσεις από το Αχιλλοπούλειο με τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε ο αυτόχειρας και τις επισκέψεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ζήτησε από τον Δήμο Βόλου να γίνει η ταφή του δημοσία δαπάνη.