βόλος-επιτέθηκε-με-τσεκούρι-στο-γείτο-1189112
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.06.2023 | 08:00

Βόλος: Επιτέθηκε με τσεκούρι στο γείτονά του για… 1 δέντρο

Βόλος: Οι δύο γείτονες ξεκίνησαν να μαλώνουν για το ποιος θα πάρει έναν μεγάλο κορμό και τότε ο ένας επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε στην κοιλιά τον άλλο.

Τέλος δόθηκε, μετά από 5 χρόνια, στη διαμάχη δύο γειτόνων στις Αλυκές, οι οποίοι κόντεψαν να σκοτωθούν για έναν… κορμό δέντρου.

Τον Φεβρουάριο του 2018 εργολαβικά συνεργεία του Δήμου κλαδεύουν τα δέντρα στις Αλυκές και ο κόσμος συγκεντρώνεται για να πάρει τα ξύλα. Οι δύο γείτονες ξεκίνησαν να μαλώνουν για το ποιος θα πάρει έναν μεγάλο κορμό και τότε ο ένας επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε στην κοιλιά τον άλλο.

Ο 65χρονος που τραυματίστηκε, νοσηλεύτηκε 3 ημέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου, σύμφωνα με το gegonota.news.

Η υπόθεση δικάστηκε προχθες (2/6) κατ’ έφεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ο κατηγορούμενος, που υποστήριξε πως ο γείτονάς του έπεσε μόνος του επάνω στο τσεκούρι την ώρα του καυγά, κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 180 ευρώ.

Μάρτυρας στην υπόθεση ήταν και ένας υπάλληλος του συνεργείου που κατέθεσε ότι το θύμα και ο κατηγορούμενος μάλωναν για έναν κορμό, και ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με το τσεκούρι κατά του 65χρονου γείτονά του.

Σημειώνεται ότι πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.