βολιώτισσα-θέλει-να-κλείσει-την-κόρη-τ-837540
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.09.2022 | 10:54

Βολιώτισσα θέλει να κλείσει την κόρη της στο ψυχιατρείο γιατί τραγουδάει δυνατά

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Βόλου μπαίνει η υπόθεση της διαμάχης που έχουν μια 70χρονη γυναίκα με την 48χρονη κόρη της, διότι, σύμφωνα με το magnesianews.gr, η δεύτερη φέρεται να τραγουδάει δυνατά και ενοχλεί την ίδια και τη γειτονιά και η μητέρα της θέλει να την κλείσει σε ψυχιατρείο!

Ο λόγος για μια 48χρονη γυναίκα, που έχει… αδυναμία στο τραγούδι, θέλει να λάβει μέρος στο “Fame Story”, τραγουδά διαρκώς δυνατά και ακούει μουσική στη διαπασών.

Η ηλικιωμένη κατέθεσε αίτημα ακούσιας νοσηλείας της κόρης της το Σάββατο, αστυνομικοί τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο, οι ψυχίατροι διέκριναν μια «παρέκκλιση», διαπίστωσαν ότι δεν παίρνει τα φάρμακά της και αποφάνθηκαν ότι η γυναίκα δεν πρέπει να νοσηλευτεί.

Η 48χρονη επέστρεψε στο σπίτι όπου έχει ανοιχτή στη διαπασών τη μουσική την ώρα που έκανε καθαριότητα και τραγουδούσε «Είμαι θεά αποθεώστε με»…

Μετά από κλήση της 70χρονης, αστυνομικοί μετέφεραν ξανά τη γυναίκα στο Τμήμα, όπου διαπίστωσαν ότι είχε γίνει ακούσια νοσηλεία την προηγούμενη μέρα.

Μετά από λίγη ώρα στην Αστυνομία πήγε και η ηλικιωμένη που ζητούσε από τους αστυνομικούς να κλείσουν την κόρη της σε ψυχιατρείο και του είπε ότι δεν τη θέλει στο σπίτι.

Επειδή υπήρχε κίνδυνος, αν η 48χρονη επέστρεφε στο σπίτι να δημιουργηθεί επεισόδιο, και η μητέρα της δήλωσε ότι δεν την αντέχει, η 70χρονη κατέθεσε μήνυση κατά της κόρης της, η οποία διανυκτέρευσε στην Αστυνομία.

Χθες η γυναίκα εμφανίστηκε με «κλειστή» από το δυνατό τραγούδι φωνή στην εισαγγελέα, που διέταξε προκαταρκτική, προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση, καθώς η μητέρα της ζητά τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο και δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να μπει σε ιδιωτική δομή.