«Βολές» Χατζηνικολάου κατά Πρετεντέρη

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον Γιάννη Πρετεντέρη και τις συναντήσεις που είχε με τον Κώστα Σημίτη στην εκπομπή του στον Real fm.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκο Χατζηνικολάου στον Real fm ένας ακροατής του έστειλε μήνυμα στο οποίο ο δημοσιογράφος απάντησε .

Τη συγκεκριμένη στιγμή, ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβαζε τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας(22/4), σταμάτησε και απάντησε στον ακροατή λέγοντας του: «Φίλε, Σπύρο. Να συνεχίζεις να διαβάζεις τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στα Νέα και στο Βήμα, γιατί έτσι θα.. μαθαίνεις και τι λέει ο Σημίτης».

Στην αρχή δεν αποκάλυψε το όνομα. «Άλλωστε αυτός ο δημοσιογράφος ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη», είπε.

Και τότε αναφέρθηκε στο όνομα του περί ου λόγος:«Αυτός που μου γράφεις εδώ το όνομά του, ο Πρετεντέρης, που ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη ως μη όφειλε. Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν συμμετέχουν σε πρωινούς καφέδες αρχηγών και πρωθυπουργών».

Και έκλεισε την αναφορά του στον Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνοντας: «Βέβαια, εσχάτως παίζει τον δεξιό».

Φαίνεται ότι το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τεταμένο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!