viral-κράξιμο-στο-twitter-στον-κικίλια-για-το-π-761329
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.07.2020 | 11:22

Viral: “Κράξιμο” στο Twitter στον Κικίλια για το Παίδων “Αγία Σοφία” (φωτο)

Στις 15 Ιουνίου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε δηλώσει και διαβεβαιώσει στους γονείς πως  το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» θα ανοίξει άμεσα.

Να θυμίσουμε ότι το «Αγία Σοφία» είχε διαθέσει τις κλίνες του για τον κορωνοϊό, σε περίπτωση που παιδιά θα χρειάζονταν νοσηλεία, ενώ ταυτόχρονα είχαν γίνει και εργασίες ανακαίνισης.

Η δήλωση του:

 «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Η Αγία Σοφία”, μπορεί πλέον να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Είχα δεσμευτεί δημόσια και είχα διαβεβαιώσει γονείς και ιατρικό προσωπικό, ότι η Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα (ΚΕΜ) τριών κλινών του Ειδικού Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.), θα επανερχόταν το συντομότερο δυνατό στην σταθερή της κατάσταση. Και αυτό έγινε.

Τα αντίθετα σενάρια που διακινήθηκαν αυτό το διάστημα, ήταν fake news, που δυστυχώς αναστάτωσαν και επιβάρυναν περισσότερο τις οικογένειες που αγωνιούν.

https://www.facebook.com/vkikilias/posts/2979114855476260

Εικόνα

Κράξιμο στο twitter από τους γονείς στον Κικίλια:

Όμως έχει φτάσει 1η Ιουλίου και όπως καταγγέλλουν χρήστες στο twitter παρά τις υποσχέσεις του κ.Κικίλια, δεν έχει ανοίξει ακόμα το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και όπως ήταν λογικό του τα «χώνουν»:

Δείτε τα tweet: