Βίντεο-σοκ: Ασυνείδητοι οδηγοί μπλόκαραν ασθενοφόρο στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης

  • Απο stergios
  • 27 Μαΐου 2018 - 09:37
  • Comments Off

Οργή προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και δείχνει τον εγκλωβισμό ενός ασθενοφόρου που δεν μπορούσε να περάσει από τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, επειδή δεκάδες ανεγκέφαλοι οδηγοί την είχαν αποκλείσει.

Το περιστατικό συνέβη στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης την περασμένη Τετάρτη, ενώ αναρτήθηκε στα social media την Παρασκευή. Το βίντεο δείχνει την ουρά που σχηματίστηκε στη συμβολή του περιφερειακού με την Εγνατία, καθώς στο σημείο βρίσκονταν πρόσφυγες και μετανάστες της δομής φιλοξενίας Διαβατών, που πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας.

Λόγω της διαμαρτυρίας, ο δρόμος ήταν κλειστός. Ωστόσο, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προσπαθούσε να περάσει από το σημείο για να παραλάβει έναν ασθενή με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στη Νέα Μεσημβρία.

Όμως η αποστολή του ασθενοφόρου ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι, καθώς οι οδηγοί είχαν καταλάβει τη ΛΕΑ και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν.

Αν και το ασθενοφόρο είχε ενεργοποιήσει τη σειρήνα, τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά, αφού όλη η λωρίδα ήταν γεμάτη από μεγάλα οχήματα.

Για να τα καταφέρει, ο οδηγός του ασθενοφόρου έκανε έναν απίστευτο ελιγμό, περνώντας από φορτηγά, προκειμένου να εκτελέσει την αποστολή του το ταχύτερο δυνατό.

Δείτε το βίντεο :

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΕΚΑΒ, VIDEO, ΛΕΑ, ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ