βίντεο-ντοκουμέντo-από-τη-δολοφονία-σε-799718
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.07.2020 | 23:06

Βίντεο -ντοκουμέντo από τη δολοφονία σε καφετέρια στο Περιστέρι

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από τη δολοφονία ενός Κούρδου πριν από ένα χρόνο μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Η δολοφονία έγινε στις 24 Ιουλίου 2019 στην καφετέρια που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό και όπως φαίνεται στο βίντεο το θύμα ενώ καθόταν μέσα, δέχθηκε πυροβολισμούς με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο δράστης με όπλο στο χέρι εισβάλει στην καφετέρια και πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Δεν αποχωρεί αμέσως αλλά παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του μέχρι να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρός. Στη συνέχεια και ενώ το κοντάκι του όπλου έχει σπάσει και η γεμιστήρα έχει πέσει κάτω, ο δράστης φεύγει από την καφετέρια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία το θύμα ευθύνεται για τη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι και όσα έγιναν στην καφετέρια ήταν μια πράξη αντεκδίκησης.

Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου Κούρδου, είναι τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών, που τον σκότωσαν στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου φίλου τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, με τα οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.