βίντεο-από-τη-ληστεία-στο-φάληρο-η-στ-496241
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.06.2018 | 07:00

Βίντεο από τη ληστεία στο Φάληρο – Η στιγμή των πυροβολισμών

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας το οποίο έχει καταγράψει λεπτό προς λεπτό την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο. Ο ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ, δύο φορές εναντίον του ανυπεράσπιστου θύματός του, πριν τελικά υποχρεωθεί να τραπεί σε φυγή.

Οι τρεις ληστές έφτασαν στις 12:30 το μεσημέρι με δύο μηχανάκια στην κάβα που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Βαρβάρας, στο Παλαιό Φάληρο.

Δύο εξ αυτών εισέβαλαν στο κατάστημα με στόχο να αρπάξουν τις εισπράξεις, ενώ ο τρίτος έμεινε έξω. Μέσα ήταν οι ιδιοκτήτες της κάβας, που είναι αδέλφια. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ντοκουμέντο, ο ένας από τους κακοποιούς άρχισε να παλεύει με τον ένα αδελφό που φορά κίτρινο μπλουζάκι.

Ο δεύτερος ληστής που κρατά πιστόλι αντιλαμβάνεται τον δεύτερο αδελφό, ο οποίος βλέπει τον αδελφό του να παλεύει και κινείται προς την πλευρά του ενόπλου. Εκείνος τον πυροβολεί εν ψυχρώ. Ο 65χρονος καταστηματάρχης παραπατά και τότε ο δράστης τον πυροβολεί δεύτερη φορά.

Ο άντρας σωριάζεται αιμόφυρτος στο πάτωμα και ο αδερφός του καταφέρνει να ενεργοποιήσει τον συναγερμό με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο και είναι εκτός κινδύνου.